Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, avertisment ironic pentru Nicolae Ciucă: ”Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL?”

Mihai Tudose, avertisment ironic pentru Nicolae Ciucă: ”Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL?”

Mihai Tudose, europarlamentar PSD, l-a atenționat într-un mod subtil și ironic pe Nicolae Ciucă despre intenția liberalilor de a-l schimba de la șefia PNL.

Mihai Tudose, avertisment ironic pentru Nicolae Ciucă: ”Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL?”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2023   •   20:32

”În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” PNL…

Ce-i mână pe ei în luptă?

Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani…

Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!

Și atunci oare ce i-a apucat?!?

Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern… Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară...

Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina… (cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”, a transmis Mihai Tudose într-o postare pe Facebook.

Fantomele liberale roz cu buline În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu....

Publicată de Mihai Tudose pe Miercuri, 2 august 2023

×
Subiecte în articol: mihai tudose Nicolae Ciucă
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close