Antena 3 Politică Mihai Tudose: "Baştanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la TV"

Mihai Tudose: "Baştanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la TV"

de Alin Tarnovschi    |    16 Iun 2021   •   11:21
Mihai Tudose: "Baştanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la TV"
Sursa foto: Facebook / Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a explicat, într-o postare pe Facebook, că Guvernul Cîţu "s-a uitat ca la TV" la unul dintre rezultatele concrete ale Summit-ului UE-SUA, respectiv închiderea disputei comerciale Boeing-Airbus.

"Spectatorul…

Un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala noastră de fotbal la Campionatul European!

E vorba de închiderea, ieri, la Bruxelles, a uneia dintre cele mai îndelungate dispute comerciale din istorie, războiul Boeing-Airbus, care a declanșat, în ultimii 17 ani, o spirală de miliarde de dolari a taxelor reciproce.

Armistițiul tarifar pentru următorii cinci ani dintre SUA și UE deschide perspectiva unui comerț transatlantic cu mai puține restricții. Ce treabă are guvernul Cîțu cu asta? Cam câtă are și cu Euro 2020/2021: baștanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la tv. Dar cei ce contează sunt pe teren...", a scris Mihai Tudose în postarea de pe Facebook.

Spectatorul… Un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala...

Publicată de Mihai Tudose pe Miercuri, 16 iunie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close