Antena 3 Politică Mihai Tudose, după CEx: Shhaideh și Plumb au vrut să demisioneze imediat după ce au primit citația DNA. Le-am oprit

Mihai Tudose, după CEx: Shhaideh și Plumb au vrut să demisioneze imediat după ce au primit citația DNA. Le-am oprit

de M.Z.    |    13 Oct 2017   •   00:03
Mihai Tudose, după CEx: Shhaideh și Plumb au vrut să demisioneze imediat după ce au primit citația DNA. Le-am oprit

Premierul Mihai Tudose a spus joi seara, la sfârșitul ședintei PSD, că miniștrii Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au vrut să demisioneze imediat după ce au primit citația de la DNA și s-au dus la el cu demisiile, însă el le-a oprit de la acest gest.

”Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, după ce au primti citațiile de la DNA, au venit să-mi prezinte demisiile. L-am sunat pe Liviu (Liviu Dragnea - n.r.) și am vorbit și cu alți colegi și am reușit să le oprim, pentru a nu da un semn de degringoladă în guvern”, susține premierul Mihai Tudose.

Șeful Guvernului a mai spus însă că, în acest moment, ”cele două colege” nu mai suportă situația creată și au decis să plece din funcțiile deținute.

”Sper că Sevil Shhaideh va accepta să lucreze în aparatul guvernamental, că e foarte bună în ce face”, a adăugat Tudose.

În ce privește propria demisie, premierul a explicat: ”Am spus că-mi dau demisia, dacă mi-o cere partidul. Nu am venit cu guvernul de acasă, dacă îmi cere partidul sau dacă se constată că nu mai pot să pun în aplicare programul de guvernare, plec”.

Shhaideh, Plumb și Cuc pleacă din Guvern. Liviu Dragnea: PSD a trecut printr-o cumpănă foarte mare

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close