Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose: "Germania, Spania, Franța și Italia își prezintă planurile naționale de redresare. Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi"

Mihai Tudose: "Germania, Spania, Franța și Italia își prezintă planurile naționale de redresare. Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi"

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose spune că nu înţelege de ce alte state şi-au prezentat planurile naționale de redresare, pentru a accesa bani, iar ai noştri dau vina pe opoziţie. 

Mihai Tudose: "Germania, Spania, Franța și Italia își prezintă planurile naționale de redresare. Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   15:21

"Spre informarea "frăției groparilor" de la Palatul Victoria, guvernele celor patru mari economii din Zona Euro - Germania, Spania, Franța și Italia - își prezintă azi planurile naționale de redresare, simultan, într-un gest simbolic de voință comună de acțiune. 

Iar Portugalia l-a depus pe al său de o săptămână. Mai mult, Franța a cerut Comisiei să aprobe în regim de urgență planurile naționale, pentru ca în iulie statele membre să poată accesa deja prefinanțarea de 13%. 

Tudose: Ăsta e ritmul european. De ce ei pot și noi nu? 

Ăsta e ritmul european. De ce ei pot și noi nu? Fiindcă nu au un "luptător" ca Ghinea? Fiindcă "ei nu reprezintă un stat puternic care negociază"? (citatele sunt din Ghinea)

Sau poate fiindcă țările acelea au Guvern, s-au consultat cu toți partenerii sociali, cu toată clasa politică, nu vor să arunce cu banii după cai verzi?

Mihai Tudose: Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi și dau vina pe opoziție...

Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi și dau vina pe opoziție...

Este Săptămâna Patimilor, urmează Săptămâna Luminată.... dar slabe speranțe să vedem ceva schimbări în ceea ce privește întunericul adânc de pe la guvern....", a scris Mihai Tudose, miercuri, pe pagina de Facebook.

Spre informarea ”frăției groparilor” de la Palatul Victoria, guvernele celor patru mari economii din Zona Euro -...

Publicată de Mihai Tudose pe Miercuri, 28 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close