Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sănătății: „Mâine dimineață îmi spui cine nu mai lucrează acolo, da?”

Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sănătății: „Mâine dimineață îmi spui cine nu mai lucrează acolo, da?”

Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sănătății: „Mâine dimineață îmi spui cine nu mai lucrează acolo, da?”
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Aug 2017   •   16:06

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicații ministrului Sănătății, Florian Bodog, în legătură imaginile apărute în presă de la Casa Naţională de Asigurări Oradea, unde două persoane cu handicap locomotor erau ținute pe targă, pe hol.  

”Credeți că mâine dimineață aș putea să aflu și eu cine nu mai lucrează în sistem începând de azi, de la Oradea? (...) Am vorbit acum două săptămâni despre reducerea birocrației. Nu despre reducerea pacienților, prin târâre pe jos. Cine a făcut nenorocirea asta? Dacă cineva a înțeles că așa reducem birocrația (...) poate îl încurcăm. Găsește o carieră în viața privată”, a spus premierul, în debutul ședinței de Guvern.

Ministrul Florian Bodog a explicat că este vorba de două persoane care ar fi solicitat carduri de asigurare în numele altor persoane, fără să aibă împuternicire și fără să facă parte din familie. ”Se pare că sunt și implicații penale acolo. Știe și prefectura. Până diseară vom avea un rezultat, iar mâine dimineață vă voi informa”, a spus Florian Bodog.

”Mâine dimineață îmi spui cine nu mai lucrează acolo, da?”, a mai spus premierul.

 

 

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close