Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose publică "poza realității incredibile în care funcționează guvernul: Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă premier"

Mihai Tudose publică "poza realității incredibile în care funcționează guvernul: Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă premier"

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a publicat pe pagina de Facebook o Hotărâre de Guvern care a trecut prin circuitul de avizare, însă pentru şapte din opt miniștri au semnat oamenii din subordine. 

Mihai Tudose publică "poza realității incredibile în care funcționează guvernul: Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă premier"
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2021   •   14:32

Mihai Tudose, fost premier al României, consideră că avem "un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere" şi se întreabă până unde poate ajunge "fuga de răspundere".

"Guvernul fantomelor

Săptămâna trecută a fost adoptată în ședința de Guvern o hotărâre pentru modificarea și completarea anexelor 2 și 3 la HG nr 531/2021.

Această HG a fost apoi publicată în Monitorul Oficial. 

Până aici nimic deosebit...

Tudose: Actul e semnat de premier și contrasemnat de 8 miniștri, doar că pentru 7 din ei semnează alte persoane

Dar de aici începe "poza" realității incredibile în care "funcționează" acest guvern!!!

Actul este semnat de prim-ministru și contrasemnat de 8 (opt) miniștri. Doar că dintre cei 8 miniștri doar 1 (unu) semnează el singurel, iar pentru ceilalți 7 (șapte) semnează alte persoane de prin ministere... 

Și nu numai secretari de stat. Nu! Avem la semnatari și doi secretari generali și chiar și un secretar general adjunct!!! Până la ce nivel va merge această "delegare de competență" care devine regulă? Până unde poate merge fuga de răspundere? Sau incompetența? Sau ambele?

De ce au dorit aceștia să fie miniștri? Devine clar că nu pentru a conduce ministerele, ci pentru a face "alte lucruri" pentru ei sau găștile de unde provin și care i-au susținut.....

Tudose: De ce nu vă duceți voi să vă jucați în vreun castel părăsit 

Nu mai vorbim despre cât de șubredă este construcția juridică a unui astfel de act semnat/ contrasemnat de funcționari publici care nu prea au competența legală pentru asemenea acțiuni!

Este evident că avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere...

Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă drept prim-ministru....De ce nu vă duceți voi să vă jucați în vreun castel părăsit și să nu mai nenorociți o țară întreagă?", a scris Mihai Tudose, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close