Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, premierul desemnat: „Mă recomandă puterea de muncă și experiența”

Mihai Tudose, premierul desemnat: „Mă recomandă puterea de muncă și experiența”

Mihai Tudose, premierul desemnat: „Mă recomandă puterea de muncă și experiența”
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2017   •   12:03

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marţi, că îl recomandă pentru funcţia de şef al Executivului "puterea de muncă" şi "experienţa", într-un răspuns pentru jurnaliștii care îl așteptau la sediul Ministrului Economiei, potrivit stiri.tvr.ro.

De asemenea, chestionat dacă a fost surprins de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, Mihai Tudose a precizat: "E un răspuns complicat. Dacă domnia sa a considerat că da, a fost voinţa domniei sale". 

Totodată, Tudose a precizat că lista de miniştri este în pregătire. "Asta facem zilele astea şi nu e un demers numai al meu, ci al coaliţiei", a afirmat Tudose, precizând că "vor fi schimbări" în Guvernul său comparativ cu cabinetul Grindeanu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, informează Administraţia Prezidenţială. 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close