Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, primele declarații după reîntoarcerea în PSD: Lucrurile care m-au determinat să plec în trecut, acum nu mai există

Mihai Tudose, primele declarații după reîntoarcerea în PSD: Lucrurile care m-au determinat să plec în trecut, acum nu mai există

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat că s-a reînscris în Partidul Social Democrat după ce a fost convins, în urma discuțiilor cu liderii PSD, că partidul „este pe cale să se schimbe”, iar lucrurile care l-au determinat să plece în trecut, acum nu mai există.

Mihai Tudose, primele declarații după reîntoarcerea în PSD: Lucrurile care m-au determinat să plec în trecut, acum nu mai există
Sursa foto: Foto: Mihai Tudose/Facebook
09 Ian 2020   •   09:43

Mihai Tudose a afirmat, într-un răspuns pentru “Obiectiv - Vocea Brăilei”, că după ce a primit invitaţia de a reveni în PSD, a cântărit foarte mult decizia şi a purtat nenumărate discuţii, atât cu liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu şi alţii din conducerea centrală, dar a vorbit şi cu membrii PSD Brăila şi cu cei aflaţi la cârma organizaţiei judeţene.

“Aşa cum am declarat în decembrie, a fost o perioadă în care am analizat invitaţia primită de la PSD, atât de la nivel central, cât şi a celor de la nivel local. Am avut discuţii şi o serie de întâlniri cu preşedintele Marcel Ciolacu, cât şi cu alţi colegi din conducerea centrală. M-au convins că PSD-ul este pe cale să se schimbe. Şi invitaţia a fost în acest sens. Fiindcă lucrurile care m-au determinat să plec în trecut, acum nu mai există. De asemenea, am vorbit şi cu cei de la Brăila. Atât cu preşedintele filialei, cât şi cu primarul Brăilei, cu preşedintele Consiliului Judeţean, cu alţi colegi din conducerea organizaţiei Brăila şi cu foarte mulţi membri. Ultima discuţie a fost cu domnul primar şi cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila. Am vorbit despre ce înseamnă noul PSD la Brăila şi că este cazul să fim toţi uniţi în jurul proiectelor pentru brăileni”, a declarat Tudose.

Recomandarea care îi însoţeşte adeziunea este din partea primarului Brăilei, Marian Dragomir, iar Tudose a ţinut să puncteze că mai mulţi colegi şi prieteni s-au oferit să îl recomande, însă din păcate formularul nu permitea mai multe recomandări. Cu toate acestea, eurparlamentarul a declarat că recomandarea venită din partea lui Dragomir simbolizează ceva, un sprijin viitor reciproc.

“Este şi un semnal pentru ceea ce înseamnă implicarea mea în campanie alături de candidatul la Primărie Marian Dragomir şi candidatul la Consiliul Judeţean Iulian Chiriac Francisk. Acesta a fost un factor determinant”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă are de gând să candideze pentru vreo funcţie în partid la Centru, Tudose a precizat că nu are nevoie de aşa ceva pentru a face un lucru bun. Acesta a adăugat foarte ferm că nu este interesat să aibă vreo funcţie în cadrul PSD Brăila, cu atât mai puţin cea de preşedinte al organizaţiei, subliniind că nu i se pare corect să conducă telefonic de la Bruxelles.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Partidul Social Democrat
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close