Antena 3 Politică Mihai Tudose: Mesajul PNL-USR-PLUS-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion!

Mihai Tudose: Mesajul PNL-USR-PLUS-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion!

de Laura Dinu    |    15 Iun 2021   •   13:45
Mihai Tudose: Mesajul PNL-USR-PLUS-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion!
Sursa foto: Facebook / Mihai Tudose

Mihai Tudose susține că guvernarea actuală, a ”atins acum apogeul ipocriziei și al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege”. ”Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion!”

”Guvernarea stearpă a României „educată”

După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program complet și credibil al măsurilor de protecție, chinuind copiii cu un învățământ online precar, mai mult imaginar, au atins acum apogeul ipocriziei și al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege.

Coaliția Minciunii și Austerității anunță părinții că micuții lor nu contează, că deh, nu votează, deși aceeași echipă guvernamentală și-a asumat la învestire respectarea legilor, pe care acum refuză să le mai respecte. Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion! Zilnic vedem că aroganța, dezinteresul, cinismul, minciuna și incompetența Guvernului României sunt acoperite doar de sloganuri populiste fără niciun fel de corespondent în viața reală.

Totul este fantastic pentru ei, economia explodează în fiecare zi pe pagina de Facebook a premierului Cîțu, singura problemă fiind că lipsește cu desăvârșire. În buzunarul gol al românului, adevărul începe să fie din ce în ce mai vizibil...

„Domnii” de la guvernare sunt preocupați doar cu atacarea PSD și cu alegerile din propriile partide, în rest nu aud, nu văd, nu îi interesează că economia se duce de râpă, la fel și șansele copiilor români de a crește și de a performa aici, în țara lor. În „România educată”, autoritățile au ajuns să își cam bată joc de viitor. De viitorul lor, al tuturor copiilor, de viitorul României...”, scrie Mihai Tudose pe o rețea socială. 

Guvernarea stearpă a României „educată” După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program...

Publicată de Mihai Tudose pe Marţi, 15 iunie 2021

×
Subiecte în articol: mihai tudose

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close