Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose: "Dacă Florin Cîţu vrea să discute să ne sune sau să stea în casă că îl sunăm noi pe fix. Avem propunerea de premier"

Mihai Tudose: "Dacă Florin Cîţu vrea să discute să ne sune sau să stea în casă că îl sunăm noi pe fix. Avem propunerea de premier"

Mihai Tudose, europarlamentar PSD şi fost premier, a explicat că negocierile se vor purta între echipele desemnate de partide, discuții unde social democraţii vor susține ideea de a numi un premier. Mai mult, acesta i-a transmis şi un mesaj tranșant lui Florin Cîţu.

Mihai Tudose: "Dacă Florin Cîţu vrea să discute să ne sune sau să stea în casă că îl sunăm noi pe fix. Avem propunerea de premier"
de Claudia Popovici    |    03 Noi 2021   •   16:46

Întrebat în ce stadiu a rămas întâlnirea dintre Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu pentru a negocia formarea unui Guvern, Mihai Tudose a explicat că PSD nu ţine neapărat la o asemenea discuție şi îl invită pe Florin Cîţu să îi sune sau "să stea acasă să aştepte că îl sunăm noi pe fix". 

„Nu trebuie să se vadă domnul Cîţu cu domnul Ciolacu că nu se văd la cafea să îi ceară prietenia sau să îl invite la film. Trebuie să se întâlnească cele două echipe desemnate de către partide pentru negocieri.

Înțeleg că PNL vrea să vorbească cu noi. Noi nu ţinem neapărat, ca să zic aşa. Noi avem propunere de premier, aşteptăm să ne cheme Cotroceniul. Dacă între timp domnul Cîţu, în calitate de preşedinte al PNL-ului, vrea să stea de vorbă cu noi păi, să sune. Să sune sau să stea acasă să aştepte că îl sunăm noi pe fix", a spus Mihai Tudose.

PSD are 100 de priorități pentru români, atât pe perioadă scurtă cât și pe perioadă medie 

Mihai Tudose a subliniat că discuțiile de negociere vor avea la bază cele 100 de priorități stabilite pentru români, în sens contrar se așteaptă alegerile anticipate.

„Nu intrăm la guvernare că nu are Ciolacu serviciu sau Tudose sau Grindeanu, Firea sau Stănescu. Noi intrăm la guvernare ca să facem bine pentru lume, pentru România. Dacă ceea ce vrea să facă PSD nu este agreat, așteptăm anticipatele. Noi suntem în opoziție,  avem 32% din Parlament", a spus Mihai Tudose care a subliniat că social democraţii nu renunță la ideea de a propune un premier.

×
Subiecte în articol: PSD mihai tudose
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close