Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, despre remanierea lui Virgil Popescu: ”Se impunea. O mare parte din haos i se datorează”

Mihai Tudose, despre remanierea lui Virgil Popescu: ”Se impunea. O mare parte din haos i se datorează”

”O mare parte din haosul de azi în domeniul energiei i se datorează lui Virgil Popescu”, spune vicepreședintele PSD Mihai Tudose.

Mihai Tudose, despre remanierea lui Virgil Popescu: ”Se impunea. O mare parte din haos i se datorează”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Sep 2022   •   13:51

Întrebat dacă ministrul Energiei trebuie remaniat, social-democratul spune: ”Se impunea”.

”Nu. Eu îmi mențin opinia că o mare parte din haosul de azi i se datorează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare are strategia lui, dar ... Domnia sa a aplicat ideea lui. A convins pe cei responsabili de idea lui, însă rezultatele nu sunt cele scontate”, spune MIhai Tudose, întrebat dacă Virgil Popescu va putea gestiona situatia din energie.

Chestionat dacă Virgil Popescu ar trebui remaniat, Tudose a afirmat că ministrul Energiei remanierea „se impunea”.

”Trebuia să fie creația Energiei (ordonanța de urgență în vigoare, despre care Ministerul Energiei a afirmat că este creația ANRE - n.r.). Dacă eu trebuie să fac ceva și nu fac, iar dacă nu fac ceva, iau din altă parte și spun că ce am luat din altă parte nu e bun, de ce nu am făcut eu?

De ce nu a făcut el, că el e șef de filă. Pe Energie, Ministerul Energie e șef de filă. Nu poate să spună acum să a primit de nu știu unde... Îi trebuia un vinovat. Uitați-vă la competențe. Nu poate să vină ANRE să reglementeze el piața de nebun”, adaugă Tudose.

Întrebat dacă Virgil Popescu e singurul vinovat care a uitat să supraimpoziteze traderii, social-democratul aspus: „El e de vină, el își asumă treaba asta. Dar cine ați vrea să fie de vine, dvs și cu mine?!”.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Virgil Popescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close