Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, replică pentru George Simion: "Cât mai e kg de aur?"

Mihai Tudose, replică pentru George Simion: "Cât mai e kg de aur?"

Europarlamentarul PSD Brăila, Mihai Tudose a dat vineri o replică la acuzaţiile lansate de George Simion, co-preşedintele AUR, care a precizat că moţiunea de cenzură nu va trece că nu are suficiente voturi pentru a da jos Guvernul Cîţu.

Mihai Tudose, replică pentru George Simion: "Cât mai e kg de aur?"
de Claudia Popovici    |    28 Mai 2021   •   21:42

"Cât mai e kg de aur? Tot aud pe unul dintre copreședinții AUR că el/ ei nu votează moțiunea de cenzură inițiată de PSD fiindcă nu pare a avea suficiente voturi...

Acest tip de mesaj taie orice "apetit” pentru vot al unora care până acum au susținut actuala "putere”. Întrebarea devine firească: ,,naivitate” politică, afiliere cu cei de la guvern sau preț per kg", a întrebat Mihai Tudose, europarlamentar PSD pe Facebook.

Replica a venit după ce co-președintele AUR, George Simion a lansat, vineri un avertisment într-o intervenţie la Antena 3, că această moțiune va fi degeaba dacă parlamentarii nu se unesc pentru a vota.

„Noi susținem debarcarea Guvernului Cîțu. Noi susținem o opoziție totală la acest Guvern(...). În momentul ăsta ne punem problema că moțiunea de cenzură este un artificiu de imagine în forma în care e prezentată ea pentru că vom vota noi, votează și PSD și nu avem voturile necesare pentru a trece.

Vom avea numai un artificiu de imagine care nu cred că le trebuie românilor. Ce e nevoie în momentul ăsta pentru România este ca Guvernul Cîțu să plece și de aceea trebuie să convingem și alți parlamentari să voteze o moțiune de cenzură", a spus George Simion la Antena 3.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close