Antena 3 Politică Mihai Tudose și alți foști membri PSD care au plecat la Pro România, invitați să se întoarcă înapoi în partid

Mihai Tudose și alți foști membri PSD care au plecat la Pro România, invitați să se întoarcă înapoi în partid

14 Dec 2019   •   15:11

PSD Brăila a decis, în şedinţa de sâmbătă, să-i invite oficial să se întoarcă în partid pe foștii membri care au plecat la Pro România. Printre aceștia se numără și fostul premier, Mihai Tudose. 

"Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close