Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose: "De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei?"

Mihai Tudose: "De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei?"

Mihai Tudose, europarlamentar PSD, a reacţionat la anunţul DNA privind ancheta vaccinurilor de un miliard de euro. "De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei?", a scris europarlamentarul.

Mihai Tudose: "De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei?"
Sursa foto: Hepta | Alexandra Pandrea
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2023   •   10:42

"O întrebare… retorică. Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat (zilele trecute) că stă la masă cu hoții, tocmai avusese o întâlnire cu Cîțu? De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei? De aceea au închis piețele în aer liber, școli, biserici… și cam totul, dar au lăsat deschise păcănelele ‘că acolo aveau ei o treabă? De aceea n-am avut noi voie să ne bucurăm de sărbătoarea Paștelui, să nu ia oamenii lumină și să vadă ce făceau ei?

Întâlnirea asta pe care a avut-o Sighiartău cu Cîțu, în urma căreia a constatat că stă la masă cu hoții a avut-o la sediul PNL? Sau prin oraș la o terasă, la o cafea, la un vaccin, la o măscuță, la o izoletă, la o liberalizare de piață a energiei?… Sau se întâlnise cu tovarășii de guvernare de atunci?", a scris Mihai Tudose în postarea de pe Facebook.

O întrebare… retorică. Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat (zilele trecute) că stă la masă cu hoții, tocmai...

Publicată de Mihai Tudose pe Vineri, 24 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: mihai tudose PSD
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close