Antena 3 CNN Politică Mihai Voicu, despre implicarea lui Dacian Cioloș în viața politică: „Cu platforma asta am pierdut alegerile”

Mihai Voicu, despre implicarea lui Dacian Cioloș în viața politică: „Cu platforma asta am pierdut alegerile”

Mihai Voicu, despre implicarea lui Dacian Cioloș în viața politică: „Cu platforma asta am pierdut alegerile”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mihai Voicu
de S.T.    |    05 Ian 2017   •   14:53

Deputatul PNL Mihai Voicu a lansat un atac la adresa fostului premier Dacian Cioloș, după ce acesta a anunțat că dorește să creeze cu asociație.

„Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi”, a scris Mihai Voicu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș, despre viitorul său politic: Voi crea o asociație în perioada următoare. Nu exclud înscrierea într-un partid

„Am discuții cu mai mulți dintre foștii colaboratori ca în perioada imediat următoare să creăm o structură asociativă, pornind de la platforma România 100, care să fie activă public și care să promoveze în continuare valorile și principiile de acolo. Nu este o fundație, va fi o asociație. Când va fi gata, o să vă anunțăm”, a anunțat, joi, Dacian Cioloș.

×
Subiecte în articol: atac Mihai Voicu lider PNL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close