Antena 3 CNN Politică Mihai Voicu: Vasile Blaga nu a invocat întâlnirea preşedintelui Iohannis cu Alina Gorghiu ca o problemă

Mihai Voicu: Vasile Blaga nu a invocat întâlnirea preşedintelui Iohannis cu Alina Gorghiu ca o problemă

Mihai Voicu: Vasile Blaga nu a invocat întâlnirea preşedintelui Iohannis cu Alina Gorghiu ca o problemă
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Ian 2015   •   17:29
Preşedintele Klaus Iohannis îngreunează relaţia dintre PNL şi PDL, chiar în perioada în care se încearcă fuziunea totală dintre liberali şi vechii PDL-işti în teritoriu. 
 
Vasile Blaga se simte ignorat de preşedinte, care nu îi acordă aceeaşi importanţă ca Alinei Gorghiu. Deşi copreşedintele PNL spune că s-ar duce cu plăcere la Cotroceni dacă ar fi chemat. 
 
Vă amintesc că Alina Gorghiu s-a întâlnit luni la Cotroceni cu Klaus Iohannis în cadrul unei întâlniri informale.
 
Liberalul Mihai Voicu a explicat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că Vasile Blaga nu a părut niciodată deranjat de întâlnirea preşedintelui Iohannis cu Alina Gorghiu.
 
"Nu cunosc detalii despre întâlnirea la care se face referire. Dar s-a făcut o diferenţiere între o atitudine publică şi una privată. Astăzi a avut loc o întâlnire a comitetului de coordonare. Pot să vă spun că niciodată, în timpul discuţiei, domnul Blaga nu a invocat ca fiind o problemă acest eveniment. Lucrurile pot fi discutate în funcţie de subiect."
 
Cât despre fuziunea dintre PNL şi PDL într-o structură mamut denumită PNL, proces care nu s-a încheiat încă, Voicu a explicat că lucrurile se mişcă într-un ritm mai lent, cu motive întemeiate.
 
"Pe 31 ianuarie vom avea o şedinţă pe această temă. Este prima dată când în România fuzionează două partide mari, nu este o absorbţie care se poate încheia în câteva săptămâni. Am început procesul în iunie anul trecut iar ultimele etape vor avea loc la sfârşitul lunii februarie."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close