Antena 3 CNN Politică Mihail Dumitru, după remaniere: Foarte multă inerţie în acest sistem (VIDEO)

Mihail Dumitru, după remaniere: Foarte multă inerţie în acest sistem (VIDEO)

Mihail Dumitru, după remaniere: Foarte multă inerţie în acest sistem (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Sep 2010   •   15:54

Ministrul remaniat al Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, joi, că nu îşi reproşează nimic cu privire la modul în care a condus acest Minister pe perioada în care l-a avut în subordine. În cadrul emisiunii "Ediţia de Prânz" de la Antena 3, Mihail Dumitru a făcut mai multe precizări referitoare la dificultăţile pe care le-a întâmpinat în reformarea acestui sector.

"Consider că din obiectivele cu care am venit am reuşit să realizăm o mare parte. Am venit cu speranţe mari, fără să ştiu ce resurse financiare avem, sau ce soluţii legale pentru a îmbunătăţi situaţia. (...) Am constatat că situaţia era mult mai dificilă din punct de vedere legal şi administrativ", a declarat Mihail Dumitru.

Ministrul proaspăt remaniat susţine că a făcut multe "sacrificii personale importante pentru a ocupa această funcţie".

"Mi-am lăsat casa, job-ul, traiul din Belgia. Am făcut-o pentru că am crezut că am capacitatea şi cunoştinţele pentru a schimba unele lucruri", a spus acesta.

Mihail Dumitru a mai declarat că există "foarte multă inerţie în acest sistem" şi că "va trece mult timp până vom reuşi să reformăm statul".

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, joi, că a fost informat de către premier că se află pe lista celor care vor pleca din Guvern, ministrul luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Executivului. Portofoliul ar putea fi preluat de către Valeriu Tabără, Valeriu Steriu sau Adrian Rădulescu.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: ministru agricultura
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close