Antena 3 CNN Politică Minciunile lui Băsescu legate de Voiculescu şi Securitate

Minciunile lui Băsescu legate de Voiculescu şi Securitate

Minciunile lui Băsescu legate de Voiculescu şi Securitate
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    04 Oct 2014   •   22:35

Este o minciună faptul că Dan Voiculescu a fost declarat colaborator fiindcă şi-a turnat rudele. Singurul document aflat la dosarul lui Dan Voiculescu de la CNSAS, legat de verişoarele stabilite în străinătate, este o notă olografă semnată sub numele Dan Voiculescu, adresată Întreprinderii de Comerţ Exterior VITROCIM, la care era angajat Dan Voiculescu.

"În continuare, menţionez că, în anul 1973, Silaghi Paraschiva a plecat în excrusie în Austria şi nu s-a mai întors. În afara acestei verişoare, în 1975, sora acesteia, Nanu Mihaela, s-a căsătorit cu un suedez, părăsind ţara cu aprobarea Consiliului de stat. Menţionez că, mai recent, dintr-o discuţie cu tatăl meu am aflat că părinţii celor două verişoare au plecat din ţară tot cu aprobarea Consiliului de stat. Nu cunosc locul unde s-au stabilit".

Verişoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, nu era însă supărată în 2006, potrivit Jurnalul naţional.

Eu nu pot să afirm că împotriva mea s-a făcut această inventată poliţie politică, pentru că noi NU AM AVUT SUB NICIO FORMĂ DE SUFERIT DIN ACEST PUNCT DE VEDERE. Bănuiesc mai degrabă că cei care au rămas au avut de suferit. Noi am plecat în septembrie 1973, iar nota a fost dată în noiembrie 1974. Nimeni din ţară nu mai avea ce să ne facă, eram integraţi în Germania, n-am avut niciun fel de problemă.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close