Antena 3 CNN Politică Miniștrii lui Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba

Miniștrii lui Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba

Miniștrii lui Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba
08 Mai 2018   •   13:52

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a transmis, marți, președintelui Klaus Iohannis faptul că „Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba”. Declarația vine în contextul în care președintele a criticat-o pe Viorica Dăncilă. 

„Pentru mine este chiar de neînțeles modul în care dl președinte a vorbit despre evoluția fondurilor europene în acest an, în primul trimestru, pentru că în primul trimestru, per total fonduri europene, avem o creștere cu 44% mai mare decât în anul precedent. Nu vreau să intru într-o polemică, însă aceste conflicte, această încrâncenare politică nu ajută cu nimic la bunul mers al României.

Cred că ar fi imperios necesar, ca să-l citez pe domnul președinte Iohannis, ca Guvernul să fie lăsat să-și facă treaba. Dacă avem o certitudine în momentul de față este că acest Guvern este mult mai bun decât Guvernul Cioloș. 16% este mai mult decât 0%. Doamna premier Viorica Dăncilă a avut mereu o atitudine constructivă față de dl președinte Iohannis. S-a purtat mereu cu decență și eleganță. Românii s-au săturat de conflicte”, a spus Rovana Plumb.

×
Subiecte în articol: Dancila ministri Klaus Iohannis
Parteneri
Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină! 35 de județe vizate
x close