Antena 3 CNN Politică Miniştrii PSD, şedinţă la sediul central, pentru a discuta despre acordul cu FMI

Miniştrii PSD, şedinţă la sediul central, pentru a discuta despre acordul cu FMI

Miniştrii PSD, şedinţă la sediul central, pentru a discuta despre acordul cu FMI
Sursa foto: PSD
10 Mar 2009   •   18:07

Anunţul privind începerea negocierilor privind un acord cu FMI a încins spiritele în alianţă, unde atmosfera era deja tensionată după atacurile dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană. Miniştrii PSD au fost chemaţi marţi seară la o şedinţă la sediul central al partidului.

Social democraţii au declarat că vor mai întâi un pachet anticriză din partea guvernului Boc şi abia apoi discuţii pentru un credit extern.

Potrivit liderului PSD, Mircea Geoană, singura condiţie pentru ca România să acceseze un credit extern ar fi să aibă loc discuţii atât în coaliţie dar şi cu reprezentanţii FMI şi ai Băncii Mondiale, pentru a se înţelege clar care sunt riscurile la care se expune România.

?Problema este că noi discutăm despre un aranjament. Va conta cine negociază şi care va fi conţinutul acordului pe care îl vom face. Nu trebuie să ne speriem trebuie să găsim oamenii competenţi care să trateze acest lucru cu profesionism. Trebuie să ştim pentru ce avem nevoie de aceşti bani şi ce vrem să facem cu ei.? a declarat înainte de şedinţă, Adrian Năstase.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: acord cu FMI
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close