Antena 3 CNN Politică Cioloș o dă afară din Guvern pe ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu

Cioloș o dă afară din Guvern pe ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu

Cioloș o dă afară din Guvern pe ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Apr 2016   •   12:01

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Răducu, și-a depus demisia din Guvernul Cioloș. Este a doua demisie din Guvernul Cioloș, după demisia ministrului Muncii, Ana Costea.

Demisia a fost anunțată de Aura Răducu, într-un comunicat remis presei.

"La solicitarea domnului prim-ministru, îmi depun demisia din funcţia de ministru al fondurilor europene. Am acceptat să fac parte din această echipă guvernamentală cu gândul că voi reuşi să introduc o nouă abordare şi un nou tip de management în acest important domeniu al fondurilor europene."

"Regret că nu am avut şansa de a duce la bun sfârşit acţiunile propusem, dar ramân un susţinător al politicii de coeziune, al principiilor europene şi al utilizării cât mai eficiente şi profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economică şi socială a ţării."

Premierul Dacian Cioloș i-a acceptat demisia, conform unui mesaj remis presei. Premierul a lăsat de înțeles că are de gând să vină cu o nouă propunere în scurt timp, chiar săptămâna aceasta.

"Am acceptat demisia doamnei ministru Aura Carmen Răducu. În perioada imediat următoare voi înainta domnului Președinte Klaus Iohannis o propunere pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene".

Informații referitoare la remanierea ministrului Aura Răducu au început să apară încă de la sfârșitul lunii martie.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close