Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii: Este surprinzător cum toată lumea protestează fix cu o săptămână înainte de alegeri

Ministrul Muncii: Este surprinzător cum toată lumea protestează fix cu o săptămână înainte de alegeri

Ministrul Muncii: Este surprinzător cum toată lumea protestează fix cu o săptămână înainte de alegeri
Sursa foto: Foto: Facebook / Dacian Ciolos
31 Mai 2016   •   20:14

În fiecare zi a acestei săptămâni, ultima înainte de alegerile locale din 5 iunie, sunt anunțate acțiuni de protest și tind să cred că nu activitatea Guvernului a determinat toate aceste proteste, a declarat marți ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru.

"Eu nu sunt în măsură și nici nu am rolul să comentez interese politice. Ce pot însă să vă spun este că există și din perspectiva mea o surprindere pentru că, dacă ne uităm la această săptămână, constatăm că în fiecare zi sunt proteste. Cam în orice domeniu vă puteți gândi. Zi de zi. Tind să cred că nu activitatea Guvernului a determinat toate aceste proteste concentrate într-o singură săptămână și dacă vreți, dacă îmi permiteți corelația statistică între proteste și perioada aceasta legată imediat înainte de alegeri este de natură să ne creeze anumite întrebări, dar mai departe nu veți auzi de la mine comentarii cu privire la interesele politice ale unora sau celorlalți. Este un lucru absolut suprinzător că toată lumea protestează fix în ultima săptămână înainte de alegeri și aici nu pot să nu îmi manifest și eu uimirea", a spus Dragoș Pîslaru, întrebat dacă protestele au legătură și cu partea politică.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close