Antena 3 CNN Politică Ministrul Virgil Popescu, chemat la raport în scandalul preţurilor uriaşe

Ministrul Virgil Popescu, chemat la raport în scandalul preţurilor uriaşe

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este chemat la raport în Parlament, luni, după moţiunea depusă de USR.

Ministrul Virgil Popescu, chemat la raport în scandalul preţurilor uriaşe
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Xenia Croitoru    |    23 Iun 2022   •   11:50

Liderii USR au depus o moţiune simplă împotriva lui Virgil Popescu pe motiv că acesta nu s-a implicat deloc în criza preţurilor. 

Nu este prima oară când ministrul Virgil Popescu este chemat în Parlament. 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este chemat luni în Parlamentul României și asta pentru că în Camera Deputaților va fi dezbătută moțiunea simplă, de cei de la USR. 

USR-iştii spun că actualul ministru al Energiei ar trebui să dea explicații cu privire la aceste creșteri de prețuri la energia electrică, gaze naturale, dar și pentru carburanți. 

Cumva îl fac vinovat cei din USR pe ministrul Energiei pentru toate aceste creșteri de prețuri, se arată în moțiunea simplă depusă de aceștia zilele trecute în Parlamentul României.

Potrivit programului pentru această moţiune, luni va fi dezbaterea și miercurea viitoare va fi votul pentru moțiunea simplă. 

Ministrul Virgil Popescu este aşteptat să vină în Parlamentul României, el a mai fost invitat la comisiile de specialitate din Camera Deputaților, însă nu a fost prezent. 

Tocmai acest lucru i-a determinat pe cei din USR să depună o astfel de moțiune simplă pentru acesta, dar și măsurile luate în ultima vreme în ceea ce privește prețul la energie, măsuri pe care cei din USR le consideră total nepotrivite și, cred aceștia, au crescut foarte mult prețurile.

Românii suportă tot mai greu aceste creșteri de prețuri, iar ministrul Energiei este dator cu explicații, dar și cu măsuri care ar trebui luate cât mai repede posibil. 

 

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu preturi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close