Antena 3 CNN Politică Ministrul Agriculturii: ”Scopul nostru este să continuăm să sprijinim familiile cu venituri medii și mici din România!”

Ministrul Agriculturii: ”Scopul nostru este să continuăm să sprijinim familiile cu venituri medii și mici din România!”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, va avea o întâlnire, luni, cu reprezentanții comercianților și procesatorilor pentru a analiza rezultatele măsurii de plafonare a adaosului comercial la alimentele de bază.

Ministrul Agriculturii: ”Scopul nostru este să continuăm să sprijinim familiile cu venituri medii și mici din România!”
Sursa foto: Inquam Photos/George Calin
de Andreea Ştefan    |    13 Ian 2024   •   10:38

”Luni la ora 15.00, voi avea o întâlnire și cu reprezentanții comercianților și procesatorilor pentru a analiza rezultatele măsurii de plafonare a adaosului comercial la alimentele de bază.

Este evident că această măsură a dat rezultate – inflația la finalul anului a scăzut la 6.6%, iar puterea de cumpărare a românilor s-a îmbunătățit. (+7,9% câștig salarial real în noiembrie 2023 față de noiembrie 2022)

Împreună vom decide modalitățile de prelungire a acestei măsuri bune pentru protejarea puterii de cumpărare a românilor!

Citește și: Protestul fermierilor s-ar putea extinde în întreaga ţară! Jandarmii şi poliţiştii păzesc intrările în Capitală

Ca de obicei, în drum spre birou, am trecut printr-un supermarket pentru a verifica prețurile de la raft ale alimentelor de bază. Produsele incluse în lista celor cu adaos comercial limitat se regăsesc pe raft, etichetele sunt semnalate corespunzător.

Scopul nostru este să continuăm să sprijinim familiile cu venituri medii și mici din România!”, a transmis Florin Barbu într-o postare pe Facebook.

?Luni la ora 15.00, voi avea o întâlnire și cu reprezentanții comercianților și procesatorilor pentru a analiza...

Publicată de Florin Barbu pe Vineri, 12 ianuarie 2024

×
Subiecte în articol: Florin Barbu ministrul Agriculturii
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close