Antena 3 CNN Politică Ministrul Apărării: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic

Ministrul Apărării: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic

Ministrul Apărării: Lucrările de la Deveselu sunt în grafic
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2013   •   17:21
Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a afirmat că lucrările de la Deveselu sunt în grafic, iar aprecierea ambasadorului Rusiei la Bucureşti privind elementele scutului antirachetă de la Deveselu ''nu este la locul ei''.
 
"Eu cred că domnul ambasador a făcut o apreciere care nu este la locul ei. Am fost săptămâna trecută la Deveselu, lucrările se desfăşoară conform graficului, partea română îşi realizează obiectivele pe care le-a convenit cu partea americană. Americanii sunt prezenţi, de asemenea, la Deveselu, şi realizează acele obiective care sunt în grafic pentru anul 2013. Lucrările se desfăşoară normal la Deveselu", a afirmat, duminică, Duşa, care a participat la ceremonialul militar desfăşurat în Piaţa Tricolorului din faţa Cercului Militar Naţional, conform Agerpres.
 
Ministrul Apărării consideră că diplomaţia română a adoptat poziţia corectă. 
 
"Întotdeauna au fost unele păreri la adresa acestui loc din România, dar cred că pe cale diplomatică se pot realiza aceste lucrări şi există un dialog continuu între americani şi ruşi şi acest loc referitor la acest sistem antirachetă care se instalează la Deveselu este un sistem de apărare împotriva rachetelor balistice", a mai spus Duşa. 
 

×
Subiecte în articol: Mircea Dusa ministru aparare Deveselu lucrari
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close