Antena 3 CNN Politică Ministrul Apărării, Gabriel Leș, reacție la proteste: E dreptul oamenilor să iasă în stradă

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, reacție la proteste: E dreptul oamenilor să iasă în stradă

 Ministrul Apărării, Gabriel Leș, reacție la proteste: E dreptul oamenilor să iasă în stradă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Feb 2017   •   00:03

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat, vineri, că îi respectă pe protestatarii care demonstrează împotriva OUG de modificare a Codurilor penale şi îşi doreşte ca lucrurile să nu degenereze, afirmând că demisia sa va veni atunci când nu va reuşi să-şi facă activitatea la minister.

El a afirmat că a ştiut de cele două acte normative „cu ceva vreme înainte”.

„Pe parcursul acestei luni au fost foarte multe proiecte care au venit peste ordinea de zi tocmai ca să reuşim să punem în aplicare programul de guvernare. Am ştiut de acele ordonanţe cu ceva vreme înainte, n-aş putea să vă spun în acest moment când. Am văzut că acele proiecte de ordonanţă au avizele ministerelor avizatoare, respectiv oportunitatea stabilită în Ministerul Justiţiei”, a spus Leş, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă presiunea protestelor l-ar putea determina să demisioneze, aşa cum s-a mai întâmplat cu un ministru, acesta a răspuns: „Demisia vreau să vină în momentul în care n-o să reuşesc să-mi fac activitatea la MApN. În acest moment, partidul m-a creditat pentru această funcţie şi merg mai departe. Vizavi de protestatari, îi respect sincer, e dreptul lor constituţional să protesteze. Îmi doresc ca să nu degenereze aceste lucruri din tot sufletul”.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close