Antena 3 CNN Politică Ministrul care l-a "pârât" pe preşedinte, demis. Ciuvică: Nu cred că cineva din PNL vrea să-i facă jocurile lui Băsescu

Ministrul care l-a "pârât" pe preşedinte, demis. Ciuvică: Nu cred că cineva din PNL vrea să-i facă jocurile lui Băsescu

Ministrul care l-a "pârât" pe preşedinte, demis. Ciuvică: Nu cred că cineva din PNL vrea să-i facă jocurile lui Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Feb 2014   •   23:14

Ministrul care l-a "pârât" pe preşedintele Traian Băsescu în scandalul Nana, Daniel Chiţoiu, a fost demis, cel mai probabil, din motive interne ale partidului, şi nu pentru că cineva din PNL voia sa-i facă voia preşedintelui, este de părere Mugur Ciuvică.

"Partea proastă e cu plecarea lui (a lui Daniel Chiţoiu - n.r.), care nici nu a fost explicată, ca să înţelegem şi noi. Eu cred că e vorba de treburi interne de partid, dar e clar că motive de partid.

E o coincidenţă, nu cred că cineva din PNL voia să-i facă jocurile lui Traian Băsescu", a spus preşedintele grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Daniel Chiţoiu, ministrul care l-a "pârât" pe Traian Băsescu, a fost demis după scandalul Nana, însă preşedintele CEC, Radu Gheţea, a rămas în funcţie. Chiţoiu a plecat primul, dat afară de Antonescu, nu de Băsescu.

În ceea ce priveşte demiterile făcute recent de PNL, Ciuvică este de părere că Daniel Chiţoiu este punctul slab al remanierii.

"Cred că e nedrept şi pentru atitudinea pozitivă pe care a avut-o Chiţoiu, plus că el a fost un ministru bun la Finanţe. (...) Remanierea mi se pare mie că arată bine, dar nu ştiu cât de eficientă o să fie. (...) Chiţoiu e punctul slab al remanierii", a adăugat Ciuvică.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close