Antena 3 CNN Politică Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, executat silit, din cauza unor datorii

Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, executat silit, din cauza unor datorii

Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, executat silit, din cauza unor datorii
Sursa foto: Garbiel Sandu
01 Iun 2009   •   08:49

Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, este bun de plată. Din cauza datoriilor firmei patronate de el, acestuia îi vor fi scoase la vânzare imobilele din Sinaia.

Un teren şi o clădire aflată în construcţie, pe care firma ministrului comunicaţiilor, Gabriel Sandu, le deţine în Sinaia, vor fi scoase la vânzare pentru a acoperi suma de aproape 88.000 de lei, sumă datorată unei societăţi de proiectări din Buşteni.

Conform jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, societatea patronată de demnitarul liberal democrat nu a respectat relaţiile contractuale cu firma de proiectări, neplătind contravaloarea mai multor proiecte realizate sau contractate de aceasta din urmă.

Societatea ministrului comunicaţiilor a refuzat să se supună unei sentinţe, definitivă şi irevocabilă, dată de Judecătoria Sinaia la sfârşitul lunii ianuarie ceea ce l-a adus pe Gabriel Sandu la executare silită. Coincidenţă sau nu, păgubitul ministrului comunicaţiilor, este chiar Norbert Nemethi, preşedintele organizaţiei PNL Buşteni.

Evenimentul Zilei scrie că tocmai Gabriel Sandu a fost cel care l-a introdus pe Nemethi în politică, cei doi având, până nu demult, o relaţie foarte bună. Intrat în PLD în 2007, partid care îl avea printre vicepreşedinţii naţionali şi pe Gabriel Sandu, Nemethi nu şi-a urmat liderii în momentul fuziunii cu PD, ci s-a orientat către PNL, cei doi devenind astfel adversari politici.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close