Ministrul de Finanțe, despre audierea sa în Parlament: „Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”

de S.T.    |    27 Ian 2020   •   15:50
Ministrul de Finanțe, despre audierea sa în Parlament: „Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic” Foto: captură Antena 3

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, refuză invitația la o audiere în cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicaţii referitoare la împrumuturile ministerului de resort din ultima perioadă.

„Ministrul Finanțelor publice e evaluat de Comisia de buget finanțe. Senatorii și deputații pot afla informații fără să facă un circ politic”, a spus Florin Cîțu.

„Dacă se dorește audierea unui ministru se poate face la ora Guvernului. Din păcate, foarte mulți oameni petrec timp în Parlamentul României și n-au citit regulamentul.

Au fost obișnuiți cu modul PSD de a-și bate joc, noi respectăm regulamentul”, a mai spus Florin Cîțu.

Deputatul Florin Roman a completat :„Îi recomandăm domnului senator proaspăt trecut de la un partid la altul să participe la ora Guvernului și să citească regulamentul”.

Daniel Zamfir: Cîțu va da socoteală. Va fi invitat și de Comisia de Buget

„Eu vă asigur că domnul Cîțu va veni în fața Comisiei”, a spus Daniel Zamfir.

„Deja am luat legătura cu președintele Comisiei de buget-finanțe și am hotărât împreună. Marți, la ora 11, cele două comisii reunite vor purcede la audierea domnului Cîțu. Va da socoteală, vă asigur”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close