Antena 3 CNN Politică Ministrul de Finanțe și Florin Iordache, chemați la discuții în biroul lui Dragnea

Ministrul de Finanțe și Florin Iordache, chemați la discuții în biroul lui Dragnea

Ministrul de Finanțe și Florin Iordache, chemați la discuții în biroul lui Dragnea
14 Feb 2019   •   18:03

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, și Florin Iordache, cel care conduce sedința, au fost chemați în biroul lui Liviu Dragnea la discuții, în condițiile în care efortul bugetar pentru majorarea alocațiilor este de 2 miliarde, relatează Hotnews.

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, joi, un amendament la bugetul Ministerului Muncii pe anul 2019 prin care alocaţiile copiilor vor fi majorate începând cu 1 martie.

"Se propune suplimentarea sumelor prevăzute la anexa 3/20/01 a Ministerului Muncii, titlul 9 "Asistenţă socială" cu suma de 2.130.528.000 lei pentru majorarea alocaţiei de stat pentru copii începând cu data de 1 martie 2019 de la 84 de lei la 150 de lei, iar pentru copii de la 0 la 2 ani - de la 200 de lei la 300 de lei", a declarat iniţiatorul amendamentului, liberalul Robert Sighiartău.

Amendamentul a fost adoptat cu 123 de voturi 'pentru', 119 'împotrivă' şi o abţinere. Potrivit situaţiei votului, în favoarea amendamentului s-au exprimat parlamentari şi de la PSD, ALDE şi UDMR.

×
Subiecte în articol: teodorovici Florin Iordache
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close