x close

Ministrul de Interne, atac la Grindeanu: Premierul este singur

de M.Z.    |    15 Iun 2017   •   11:23
Ministrul de Interne, atac la Grindeanu: Premierul este singur 418 Foto: gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat joi că premierul Sorin Grindeanu a manifestat o lipsă de comunicare la nivelul guvernului, subliniind că la şedinţa Comitetului Executiv de miercuri seară el a ales să plece "nemanifestând nici o intenţie de dialog". 

Ministrul a mai spus, la intrarea în sediul MAI, că "ideea fericită" ar fi fost ca guvernul să poată continua în formula existentă, dar "nu a fost posibil" pentru că "premierul nu a vrut să aibă un dialog". 

"Aşa cum trebuia să implementăm programul de guvernare având acest spirit de solidaritate, am procedat aşa, am anunţat că astfel înţelegem noi să găsim o cale de a da un semnal că lucrurile trebuie rezolvate într-un fel sau altul", a completat Dan. 

În privinţa refuzului prim-ministrului Grindeanu de a demisiona, Carmen Dan a explicat că "la acest moment premierul este singur". 

Carmen Dan a spus că nu consideră că a făcut parte din cel mai slab guvern. 

"Nu consider că am făcut parte din cel mai slab guvern, eu consider că trebuie să ne raportăm la această situaţie şi să analizăm cu obiectivitate. Până la urmă a fost o analiză a activităţii guvernului pe care toţi o anticipam încă din momentul în care am preluat mandatele. Aş vrea să fie foarte clar că nici unul dintre colegii mei şi nici eu nu am primit aceste mandate cadou. Rolul nostru a fost de a munci împreună şi a implementa un program de guvernare unitar, simultan, nu pe domenii, nu pe bucăţi. Actul nostru de ieri a fost un act de solidaritate între noi, membrii Guvernului, pentru că eu am înţeles că trebuie să lucrăm în echipă. Ieri ar fi trebuit să fie o analiză care să fie centrată pe un dialog pe identificarea unor măsuri, pe identificarea unor soluţii ", a declarat Carmen Dan. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

carmen dan Sorin Grindeanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati