Antena 3 CNN Politică Ministrul demisionar al Educaţiei: Este o criză politică

Ministrul demisionar al Educaţiei: Este o criză politică

Ministrul demisionar al Educaţiei: Este o criză politică
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    15 Iun 2017   •   20:21

Ministrul demisionar al Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a declarat joi, la Constanţa, că ne aflăm în contextul unei crize politice şi că este foarte important cât va dura până la soluţionare.

„Este o criză politică, important este cât de repede se va rezolva. Ne va afecta imaginea? Cred că da, din păcate. (...) Nimeni nu este de neînlocuit; este important atunci când lucrezi pe o funcţie de conducere să strângi în jurul tău o echipă şi când tu pleci, şi mă refer concret la această funcţie de ministru, este foarte important dacă la nivelul secretarilor de stat sunt oameni care să preia aceste proiecte şi eu cred că avem, împreună cu ceilalţi colegi din conducerea ministerului, câteva proiecte care au prins rădăcini şi vor fi continuate chiar dacă nu voi mai fi eu ministru”, a subliniat Pavel Năstase.

Ministrul, care s-a aflat joi la Constanţa la aniversarea a patru ani de la înfiinţarea Asociaţiei Elevilor, a menţionat că şi-a înaintat demisia din funcţie, asemeni colegilor din Cabinet, în contextul retragerii sprijinului politic de către coaliţia guvernamentală.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close