Antena 3 CNN Politică Ministrul demisionar de la MAI, Carmen Dan, mesaj despre viitorul guvern

Ministrul demisionar de la MAI, Carmen Dan, mesaj despre viitorul guvern

Ministrul demisionar de la MAI, Carmen Dan, mesaj despre viitorul guvern
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    21 Iun 2017   •   21:04

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, susține pe pagina sa de Facebook, că noul guvern se va instala cât mai repede și se va ocupa de implementarea măsurilor anunțate de PSD. 

Moţiunea de cenzură votată astăzi de 241 de parlamentari nu a fost moţiunea coaliţiei PSD-ALDE împotriva propriului guvern! A fost singura pârghie legală, singura modalitate democratică pentru a restabili ordinea de drept CONSTITUȚIONALĂ, o ultimă soluție la care PSD a fost nevoit să recurgă pentru a readuce normalitatea în viață politică și a determina instalarea unui guvern condus de un premier legitim, susținut firesc de coaliția care a câștigat alegerile!

În momentul de faţă, pentru mine personal, ca membru PSD, nu este nicio bucurie, nici măcar o uşurare că am ajuns în acest punct. Sunt conştientă că s-a pierdut timp preţios pentru cei îndreptăţiţi să guverneze, dar şi mai preţios pentru români! Vreau să cred însă că mai bine acum, decât mai târziu. Am încredere că noul guvern va reuşi să se instaleze într-un timp cât mai scurt şi să se ocupe cu precădere de implementarea măsurilor anunţate de Partidul Social Democrat şi aşteptate de milioane de români”, a scris ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, miercuri, după moțiune, pe pagina de Facebook.

Moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au votat "pentru" 241 de parlamentari și 10 au fost "împotrivă". Numărul total de voturi valabil exprimate a fost 251.

×
Subiecte în articol: carmen dan Sorin Grindeanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close