Antena 3 CNN Politică Ministrul desemnat al Sănătăţii, Ion Bazac, a demisionat de la conducerea firmei Forza Rossa

Ministrul desemnat al Sănătăţii, Ion Bazac, a demisionat de la conducerea firmei Forza Rossa

Ministrul desemnat al Sănătăţii, Ion Bazac, a demisionat de la conducerea firmei Forza Rossa
21 Dec 2008   •   13:38

Ion Bazac, ministrul desemnat de PSD pentru portofoliul Sănătăţii, a demisionat joi din funcţia de preşedinte al Forza Rossa, reprezentantul mărcii Ferrari în România, în urma avizului favorabil primit de la comisiile pentru sănptate din cele două Camere.
În urma demisiei lui Bazac, preşedinte al Forza Rossa devine Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding şi co-acţionar al reprezentanţei Ferrari în România, anunţă Mediafax.
Firma, înfiinţată în aprilie 2007, este deţinută de soţii Ion şi Camelia Bazac cu 47,5, respectiv 5% şi Central European Finance din Luxemburg cu 47,5% din acţiuni.
Firma care importă maşini Ferrari în România a înregistrat în 2008 o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, livrând 16 maşini Ferrari şi având comenzi pentru încă 48 de modele.
Ionuţ Bazac a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. A fost secretar de stat în perioada decembrie 2000 - martie 2002, respectiv august 2004 - decembrie 2004. În 2003, s-a transferat la Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor. Ion Bazac este membru fondator al Asociaţiei pentru Promovarea Tinerilor, organizaţie din care face parte şi Victor Ponta.
În mai 2008, Forza Rossa a inaugurat service-ul oficial Ferrari din România, în cadrul complexului din Otopeni. La ceremonia oficială au participat atât o delegaţie la nivel înalt din Italia cât şi mai mulţi proprietari români de Ferrari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ministrul Sanatatii
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close