Antena 3 Politică Ministrul Drulă anunță că încep lucrările la autostrada Pitești-Sibiu: "Este vorba despre un tronson de 30 km"

Ministrul Drulă anunță că încep lucrările la autostrada Pitești-Sibiu: "Este vorba despre un tronson de 30 km"

de Maria Zărnescu    |    17 Iun 2021   •   11:30
Ministrul Drulă anunță că încep lucrările la autostrada Pitești-Sibiu: "Este vorba despre un tronson de 30 km"
Sursa foto: colaj Agerpres

Ministrul Transporturilor: "Am emis autorizația de construcție pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu - Pitești"

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că în curând vor începe lucrările pe un tronson al autostrăzii A1 Sibiu- Pitești. Este vorba despre un sector de 30 de kilometri între Pitești și Curtea de Argeș.

Ministrul Cătălin Drulă a anunțat joi că în curând va fi deschis șantierul pe sectorul cuprins între Pitești și Curtea de Argeș.

"Tocmai ce am emis autorizația de construire pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești. Este vorba de un tronson între Curtea de Argeș și Pitești, lung de 30 de km. Constructorul a început mobilizarea și va demara lucrările în perioada următoare", a explicat ministrul Transporturilor, potrivit Mediafax.

Proiectul valorează 1,7 miliarde de lei și cuprinde 13 poduri, 3 pasaje, 1 viaduct, 3 noduri rutiere la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov, 2 spații de servicii, câte unul pe fiecare sens, care vor fi amenajare modern, 2 parcări de scurtă durată, de-o parte și de alta a drumului și 2 centre de coordonare și întreținere, la Bascov și la Curtea de Argeș.

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă autostrada Pitești Sibiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close