Antena 3 CNN Politică Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri
de S.T.    |    02 Feb 2017   •   17:49

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, în urma demisiei lui Florin Jianu, a anunţat joi premierul Sorin Grindeanu.

„O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susţină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu”, a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În opinia sa, Florin Jianu nu a rezistat presiunii la care au fost supuşi toţi membrii Guvernului în ultimele două zile şi „a făcut un pas înapoi”.

„E valabil pentru toţi membrii Cabinetului - ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ţinut şi salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea şi de familiile tuturor miniştrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speţă domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt şi atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primeşti înjurături legate de familia ta, de părinţii tăi şi aşa mai departe”, a susţinut Grindeanu.

Premierul a subliniat că nu va renunţa la ordonanţele pe justiţie. „Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem mai departe, justificat”, a spus el.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close