Antena 3 CNN Politică Ministrul Finanţelor Publice, scenariu-șoc: „Pun pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia”

Ministrul Finanţelor Publice, scenariu-șoc: „Pun pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia”

Ministrul Finanţelor Publice, scenariu-șoc: „Pun pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    02 Oct 2019   •   11:57

Bugetul arată foarte bine în acest moment, dar, dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu va putea să închidă bugetul pentru anul viitor, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

„Bugetul pe anul viitor, că m-aţi întrebat, depinde de moţiune. Acum arată foarte bine. Acum arată foarte bine şi tot ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar cu siguranţă, vă spun sigur că dacă ea va trece anul viitor nimeni nu va închide bugetul. Sigur, sigur. Pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia, adică aceşti netoţi ai zonei economice. Nu vă place declaraţia mea? Nu”, a spus Eugen Teodorovici.

El menţionat că actualul guvern trebuie să-şi ducă la capăt programul de guvernare pentru că a promis şi a făcut multe lucruri.

Citiți și:

Lovitură pentru Opoziție. Moțiunea de cenzură, votată sâmbătă

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close