x close

Ministrul Finanţelor Publice, scenariu-șoc: „Pun pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia”

de S.T.    |    02 Oct 2019   •   11:57
Ministrul Finanţelor Publice, scenariu-șoc: „Pun pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia” 534 Foto: captură Antena 3

Bugetul arată foarte bine în acest moment, dar, dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu va putea să închidă bugetul pentru anul viitor, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

„Bugetul pe anul viitor, că m-aţi întrebat, depinde de moţiune. Acum arată foarte bine. Acum arată foarte bine şi tot ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar cu siguranţă, vă spun sigur că dacă ea va trece anul viitor nimeni nu va închide bugetul. Sigur, sigur. Pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia, adică aceşti netoţi ai zonei economice. Nu vă place declaraţia mea? Nu”, a spus Eugen Teodorovici.

El menţionat că actualul guvern trebuie să-şi ducă la capăt programul de guvernare pentru că a promis şi a făcut multe lucruri.

Citiți și:

Lovitură pentru Opoziție. Moțiunea de cenzură, votată sâmbătă

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati