Antena 3 CNN Politică Ministrul Justiţiei: Nu sunt rudă cu Iulian Herţanu, nu există noţiunea de "rudă prin alianţă"

Ministrul Justiţiei: Nu sunt rudă cu Iulian Herţanu, nu există noţiunea de "rudă prin alianţă"

Ministrul Justiţiei: Nu sunt rudă cu Iulian Herţanu, nu există noţiunea de "rudă prin alianţă"
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2015   •   12:57
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi, în contextul în care presa a vorbit despre faptul că acesta ar fi rudă cu Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, că nu are niciun grad de rudenie cu acesta. 
 
"Nu aş vrea să comentez o cauză aflată în curs de soluţionare, unu la mână. Doi la mână, nu este rudă cu mine. Trei la mână, dacă tot m-aţi întrebat, aş face un apel la dumneavoastră, pentru că, de fiecare dată faceţi apel public la respectarea unor principii, mai ales de către politicieni, la deontologie. Aş face apel la dumneavoastră la respectarea aceloraşi principii şi mai ales la deontologie atunci când imaginea mea este asociată cu imaginea unor filme în care eu sau soţia aş fi acţionar sau aş fi participat în vreun fel sau altul. Adică, ce înseamnă deontologia? Măcar o întrebare înainte de a face o asociere publică între imaginea ministrului, a soţiei", le-a spus Robert Cazanciuc jurnaliştilor, după şedinţa de plen a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Întrebat dacă este rudă prin alianţă cu Iulian Herţanu, ministrul Justiţiei a spus că nu există această noţiune.
 
"Nu există această noţiune, de . Vă spuneam de altceva. De asocierea imaginii ministrului cu a unor firme în care eu sau soţia aş fi acţionar. Aş fi preferat să faceţi o solicitare, să vedeţi dacă este corect sau nu este corect, dacă ministrul are acţiuni la o firmă sau nu are acţiuni la o firmă, sau a avut vreodată, el sau soţia. Nimic altceva", a adăugat Robert Cazanciuc.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close