Antena 3 CNN Politică Ministrul Justiţiei Tudorel Toader, surprins încălcând legea. Cum se apără demnitarul

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader, surprins încălcând legea. Cum se apără demnitarul

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader, surprins încălcând legea. Cum se apără demnitarul
Sursa foto: Foto: presidency.ro
03 Mar 2017   •   09:10

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a admis că în urmă cu două zile nu a respectat marcajul stradal când a plecat cu maşina de la sediul Guvernului şi a subliniat că nu a fost vorba despre o acţiune intenţionată, fiind generată de necunoaşterea zonei.

Precizarea vine după ce presa a relatat că ministrul Toader ar fi fost filmat la volanul maşinii sale, încălcând linia continuă după ce a părăsit sediul Guvernului.

"Am ieşit din sediul Guvernului, la volanul autoturismului. Era prima mea ieşire din curtea Guvernului. M-am uitat la sensul giratoriu ca să o iau la stânga spre Catargiu, am văzut cedează trecerea şi nu am văzut linia continuă de jos. Când am văzut linia continuă deja o călcasem (...) şi atunci aveam fie de continuat, fie de dat înapoi. Am stat la semafor, am luat-o la stânga pe Catargiu şi ce pot să vă spun e faptul că, în mod sigur, nu a fost vorba de un gest de sfidare, de încălcare a regulii. Am văzut cu întârziere, după ce trecusem, linia continuă. Probabil, sunt camere de luat vederi, voi primi o amendă", a explicat ministrul Justiţiei.

Tudorel Toader a admis că a fost o greşeală, dar nu un gest intenţionat.

"Categoric (a fost greşeală - n.r.), din moment ce spun că am văzut linia după ce o încălcasem deja şi din moment ce am spus că nu este vorba de o atitudine de încălcare, de sfidare a regulilor de circulaţie", a adăugat el.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close