Antena 3 CNN Politică Ministrul Mediului, nemulţumit de două lucruri: absorbţia de fonduri europene şi tăierile ilegale de pădure

Ministrul Mediului, nemulţumit de două lucruri: absorbţia de fonduri europene şi tăierile ilegale de pădure

Ministrul Mediului, nemulţumit de două lucruri: absorbţia de fonduri europene şi tăierile ilegale de pădure
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Dec 2011   •   18:34
Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat sâmbătă că are „două nemuţumiri” - una legată de absorbţia de fonduri europene, iar a doua legată de tăierile ilegale de pădure, conform Mediafax.

„Una dintre nemulţumiri este că nu am reuşit să absorbim mai multe fonduri europene, deşi aici în mod indirect pot să spun acest lucru, pentru că, după semnarea contractului, autorităţile locale au obligaţia de a implementa, nu ministerul. Totuşi, este un eşec în acest an”, a spus Borbely.

Oficialul a adăugat că a doua nemulţumire se referă la tăierile ilegale de pădure.

„Acolo, deşi am intervenit mai puternic, am avut descinderi împreună cu Poliţia, cu Jandarmeria, este loc de mai bine. Acum vrem să schimbăm legislaţia, să fie mai fermă”, a declarat Borbely.

La capitolul „satisfacţii”, Borbely a notat programul Casa Verde şi cel referitor la construcţia pistelor pentru biciclişti. Acesta a adăugat că anul viitor se va începe un program „foarte mare” de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă în zonele rurale.


×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close