Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii: Emil Boc este mai bun decât Berlusconi şi Papandreou

Ministrul Muncii: Emil Boc este mai bun decât Berlusconi şi Papandreou

Ministrul Muncii: Emil Boc este mai bun decât Berlusconi şi Papandreou
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Noi 2011   •   08:52

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat că premierul Emil Boc este mai bun decât cel al Greciei sau Italiei, deoarece a avut curajul să impună măsuri de austeritate, în ciuda sacrificiului politic făcut, relatează Gândul.

"Premierul Emil Boc a fost atât de criticat în anii trecuţi pentru mãsurile pe care le-a luat, astfel încât a fãcut contrariul domnului Berlusconi [...] A avut un comportament contrar comportamentului lui Berlusconi sau al lui Papandreou din Grecia", a afirmat aceasta.

Barbu consideră că demisiile depuse sau deja anunţate ale lui Berlusconi şi Papandreou, reprezintă o dovadă a faptului că atunci când eşti populist şi nu vrei să vezi că realităţile îşi impun nişte măsuri pe care trebuie să le susţii, pleci din politică.

"Realitãţile economice ne aratã un lucru: politicienii care nu au curaj sã ia mãsuri, sau care sunt chiar populişti şi demagogi, trebuie sã plece. Mã refer aici la lucruri concrete. Primul ministru, cu guvernul din Grecia, a trebuit sã plece. Domnul Berlusconi, în Italia, trebuie sã plece", a precizat ministrul.






×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close