Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii: Motivul pentru care USL blochează legea asistenţei sociale este furtul din bani publici

Ministrul Muncii: Motivul pentru care USL blochează legea asistenţei sociale este furtul din bani publici

Ministrul Muncii: Motivul pentru care USL blochează legea asistenţei sociale este furtul din bani publici
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Oct 2011   •   12:07

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, acuză opoziţia că protejează furtul din bani publici, din cauză că nu votează în Parlament legea Asistenţei Sociale, propusă de Guvern.

Dezbaterile la proiectul de lege sunt blocate în Senat de şase săptămâni, iar termenul de adoptare tacită în Senat este 3 noiembrie.

"Adevăratul motiv pentru care USL blochează legea asistenţei sociale este muşamalizarea, dar şi continuarea furtului din banii publici pentru asistenţă socială [...] Suntem într-o piesă de teatru absurd. Parlamentarii USL au depus amendamente, au fost discutate, acceptate, dar tot parlamentarii opoziţiei sunt cei care blochează votarea acestei legi.", a afirmat ministrul.

Sulfina Barbu a mai adăugat că Opoziţia se joacă cu credibilitatea externă şi stabilitatea financiară a României, într-un moment dificil.

"Proiectul USL pentru România este unul singur: să apere elevii care pică la BAC, să apere cămătarii, să apere falşii bolnavi care fură din banii de asistenţă socială. Suntem convinşi că românii vor ştii însă să judece singuri şi să se apere de o ofertă electorală atât de toxică", a precizat ministrul Muncii.










×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close