Antena 3 Politică Ministrul Muncii: "Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege"

Ministrul Muncii: "Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege"

de Mia Lungu    |    03 Dec 2021   •   11:58
Ministrul Muncii: "Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege"
Sursa foto: Antena 3

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut vineri, după ședința de Guvern, precizări despre recalcularea pensiilor, prelungirea valabilității voucherelor de vacanță nefolosite în 2021 și despre pensiile speciale.

"Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege pe care o să o punem în vigoare și un pachet social pe care o să îl punem în vigoare începând cu luna ianuarie 2022", a precizat Marius Budăi.

"În programul de guvernare coaliția a agreat modernizarea legii aflată în vigoare", a adăugat acesta.

"A fost deja discuția astăzi în Guvern. Noi, ministerele inițiatoare, IMM-ul și cu Ministerul Muncii am propus și prelungirea voucherelor de vacanță care mai sunt, și din cauza pandemiei nu au putut fi folosite, și acordarea de vouchere de vacanță pentru anul următor.

Valabilitatea celor care nu au putut fi folosite va fi prelungită până la sfârșitul anului următor. Aceasta este propunerea, vedem ce iese din cadrul avizărilor interministeriale", a mai precizat Marius Budăi.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close