Antena 3 CNN Politică Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Braşovului. Eduard Novak a rămas fără permis

Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Braşovului. Eduard Novak a rămas fără permis

Eduard Novak a rămas fără permisul de conducere. Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Brașovului, în luna iunie.

Ministrul Sportului a fost prins cu 150 km/h pe centura Braşovului. Eduard Novak a rămas fără permis
Sursa foto: Facebook | Eduard Novak
de Elena Predoiu    |    Ioana Mircea    |    03 Feb 2023   •   15:04

Goana după adrenalină l-a lăsat pe ministrul Tineretului și Sportului fără permis de conducere, după ce a fost prins în luna iunie a anului 2022, că gonea cu 148 km/h pe centura ocolitoare a Brașovului.

Polițiștii l-au tras pe dreapta, i-au reținut carnetul și i-au dat o amendă usturătoare, dar ministrul a contestat procesul verbal. Însă pe 19 ianuarie 2023, Judecătoria Brașov a respins acțiunea reclamantului Novak Carol Eduard, prin care acesta solicita anularea unui proces verbal de contravenție întocmit de IPJ Brașov pe data de 3 iunie 2022.

Demnitarul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins circulând cu viteza de 148 km/h pe VO1K dinspre DN1 – Dârste către intersecția DN11 (Brașov – Târgu Secuiesc – Onești), pe un sector de drum unde limita maximă era de 90 km/h. 

Citeşte şi: David Popovici, desemnat sportivul anului, în România: "În fiecare dintre noi, în special în următoarele generații există foarte mult potențial"

 

Cu toate acestea, decizia nu este definitivă și poate fi atacată de Eduard Novak în 30 de zile de la comunicare, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Ministrul Sportului
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close