Antena 3 CNN Politică Ministrul Teodor Baconschi s-a înscris în PDL: "Partidul are nevoie de voci noi"

Ministrul Teodor Baconschi s-a înscris în PDL: "Partidul are nevoie de voci noi"

Ministrul Teodor Baconschi s-a înscris în PDL: "Partidul are nevoie de voci noi"
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Sep 2010   •   16:36

Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a anunţat, luni, şi-a anunţat, marţi, înscrierea în Partidul Democrat Liberal. Acesta a precizat, pentru Mediafax, că PDL "are nevoie de voci noi" şi că oamenii din generaţia sa "nu-şi mai permit luxul de a sta pe margine".

"Ader la PDL fiindcă partidul are nevoie de voci noi, de oameni capabili să fie purtătorii de mesaj ai României europene. Angajamentul meu doreşte să demonstreze că lupta cu un tip de politică populistă şi iresponsabilă nu e pierdută şi că oamenii de bună credinţă nu dezarmează în faţa greutăţilor trecătoare cu care ne confruntăm", a spus Baconschi.

"Mă alătur PDL cu un sentiment de responsabilitate, cu optimism şi cu neclintită încredere în principiile dreptei. Mă asociez unui partid pe care-l vreau împrospătat şi modelat de valorile Partidului Popular European. Intru în politică într-un moment de mare dificultate economică, socială şi morală, dar port cu mine un îndreptăţit mesaj de speranţă", a mai precizat acesta, pentru sursa citată.

Teodor Baconschi intenţionează să promoveze în cadrul partidului o platformă creştin-democrată şi nu exclude posibilitatea ca anul viitor să candideze la o funcţie de conducere în PDL. De altfel, preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat recent pe Teodor Baconschi drept unul dintre posibilii candidaţi la preşedinţie din partea PDL.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi inscriere ministru
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close