Antena 3 CNN Politică Ministrul Transporturilor: PSD trebuie să pună Moldova pe harta infrastructurii

Ministrul Transporturilor: PSD trebuie să pună Moldova pe harta infrastructurii

Ministrul Transporturilor: PSD trebuie să pună Moldova pe harta infrastructurii
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mar 2013   •   16:53

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, sâmbătă, că are nevoie de sprijinul social-democraţilor pentru realizarea celui mai mare proiect al Moldovei, respectiv autostrada Iaşi-Târgu Mureş, adăugând că face un apel la PSD "să pună Moldova pe harta infrastructurii".
   
Relu Fenechiu, totodată liderul PNL Iaşi, a asistat, timp de o jumătate de oră, în calitate de invitat, la Conferinţa judeţeană a PSD Iaşi, el afirmând în faţa delegaţilor social-democraţi că are nevoie de sprijinul PSD pentru cel mai mare proiect al Moldovei, respectiv autostrada Iaşi-Târgu Mureş, conform Mediafax.
   
"Avem nevoie de proiecte pentru Moldova. Am nevoie de sprijin pentru cel mai mare proiect, unirea Moldovei cu Europa. Autostrada trebuie să reprezinte o prioritate a Guvernului. Ştiu că sunt multe priorităţi, că sunt bani puţini, dar e important ca pe lista priorităţilor, acest proiect să fie cât mai în faţă. Dacă nu vom reuşi, nu vom putea răspunde în faţa celor care ne-au dat votul masiv la alegerile de anul trecut. Fac un apel către PSD să punem Moldova pe harta infrastructurii", a spus Relu Fenechiu.
   
Atât Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, cât şi vicepremierul Liviu Dragnea, ambii prezenţi la reuniunea PSD Iaşi, nu au făcut ulterior nicio referire în discursurile lor la afirmaţiile ministrului liberal al Transporturilor.
   
La rândul său, Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi, a spus că Iaşiul nu trebuie să fie "egoist" în raport cu celelalte judeţe ale Moldovei, precizând că "dacă se va ridica Neamţul, Bacăul sau Suceava, atunci întreaga Moldovă se va ridica".
   
"În 2001, băcăuanul Viorel Hrebenciuc venea la o conferinţă judeţeană a PSD Iaşi şi ne spunea 'Voi sunteţi capitală culturală, noi suntem capitala economică'. Ani de zile a fost o luptă artificială în Moldova. Iaşiul nu trebuie recunoscut forţat drept capitală regională. Va fi, indiferent de ceea ce cred unii sau alţii", a afirmat Gheorghe Nichita.
   
Sâmbătă, Gheorghe Nichita a fost reales în fruntea PSD Iaşi, la conferinţa judeţeană a organizaţiei ieşene a social-democraţilor fiind prezenţi secretarul general al PSD Liviu Dragnea şi mai mulţi şefi de filiale social-democrate din judeţele din Moldova.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close