Antena 3 CNN Politică Minoritățile naționale nu sunt interesate de cine va fi premier: „Votăm absolut orice propunere ne va face președintele”

Minoritățile naționale nu sunt interesate de cine va fi premier: „Votăm absolut orice propunere ne va face președintele”

Deputatul Varujan Pambuccian a afirmat joi, după consultările de la Cotroceni, că grupul minorităţilor naţionale nu doreşte alegeri anticipate şi că va susţine prim-ministrul propus de preşedintele Klaus Iohannis.

Minoritățile naționale nu sunt interesate de cine va fi premier: „Votăm absolut orice propunere ne va face președintele”
Sursa foto: sursă foto:presidency.ro
06 Feb 2020   •   18:23

"Noi am expus domniei sale motivele pentru care mai degrabă nu am dori alegeri anticipate şi că vom vota absolut orice propunere ne va face preşedintele pentru un prim-ministru", a declarat liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Din delegaţia care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni au mai făcut parte: Dragoş Zisopol, Iulius Firczak, Daniel Vasile şi Gabriel Grosaru.

Anterior, preşedintele a avut consultări cu reprezentanţii PNL, PSD, USR, UDMR, PMP, ALDE şi Pro Europa.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat joi la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură.

Citește Și Consultări la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, întâlnire cu partidele și formațiunile politice în vederea stabilirii unui nou premier

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Varujan Pambuccian Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close