Antena 3 CNN Politică Minute nelimitate în reţea, pentru deputaţi. Contractul de telefonie a fost renegociat

Minute nelimitate în reţea, pentru deputaţi. Contractul de telefonie a fost renegociat

Minute nelimitate în reţea, pentru deputaţi. Contractul de telefonie a fost renegociat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Iun 2013   •   14:11
Contractul de telefonie al Camerei Deputaţilor s-a renegociat, astfel încât deputaţii vor avea "minute nelimitate în reţea în aceeaşi bani", a anunţat, miercuri, preşedintele acestei camere, Valeriu Zgonea.
 
"Am luat decizia astăzi (miercuri - n.r.), după o negociere cu furnizorul nostru de telefonie mobilă, să trecem la un preţ mai redus în baza unei noi strategii în care fiecare deputat şi senator va avea minute nelimitate în reţea în aceeaşi bani. Adică păstrăm aceleaşi condiţii, dar au nelimitat în reţea", a precizat Zgonea, potrivit Mediafax.
 
El a spus că, în cadrul contractului cu furnizorul de telefonie mobilă, "pentru membrii Biroului Permanent, preşedinţii de comisii, preşedinţii delegaţiilor române la Adunările parlamentare internaţionale sau europene, liderii grupurilor parlamentare se plăteşte din bugetul Camerei". 
 
"Pentru ceilalţi deputaţi, până în suma de 10 euro plăteşte Camera, ca până acum, diferenţa până la 14-15 euro cât înseamnă abonamentul cu minute şi sms-uri nelimitate în reţea plăteşte fiecare din suma forfetară", a adăugat Zgonea.
 
Potrivit memorandumului intern al secretarului general al Camerei, pentru membrii BP, liderii de grupuri parlamentare, preşedinţii de comisii permanente, ai delegaţiilor Parlamentului, secretarul general, secretarii general adjuncţi se suportă din buget un abonament de voce, convorbiri naţionale, internaţionale şi în roaming şi SMS, un abonament pentru accesul la Internet de pe telefonul mobil şi traficul naţional suplimentar, un abomanent pentru accesul la Internet pentru tabletă sau laptop şi traficul suplimentar, iar din buget în limita a 50 euro - traficul de Internet în roaming de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.
 
Pentru deputaţi se suportă lunar din buget un abomanent de voce în limita a 10 euro pentru convorbirile şi SMS naţionale, iar din suma forfetară diferenţa pentru trecerea la un abomanent superior, un abonament pentru accesul la Internet de pe telefonul mobil, un abomanent pentru Internet la tabletă sau laptop şi din veniturile proprii se suportă convorbirile internaţionale şi roaming şi traficul pe Internet în roaming de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.
 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close