Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Aş vrea un preşedinte care să nu se uite în faţa mea şi să-mi dea flegme. Nu-ţi bate joc de mine, nu sunt prostul tău

Mircea Badea: Aş vrea un preşedinte care să nu se uite în faţa mea şi să-mi dea flegme. Nu-ţi bate joc de mine, nu sunt prostul tău

Mircea Badea: Aş vrea un preşedinte care să nu se uite în faţa mea şi să-mi dea flegme. Nu-ţi bate joc de mine, nu sunt prostul tău
de M.C.    |    18 Iun 2014   •   09:19

Mircea Badea a comentat, marţi, pe marginea averilor prezidenţiabililor şi a eternei dispute, ce e mai bine: un preşedinte sărac, sau unul bogat?

 "E mai puţin relevant dacă e bogat sau sărac. Astă că daca e bogat n-are nevoie să ciordească, e o iluzie. Că doar nu ciordeşte de foame, ciordeşte pentru că vrea să fie mai bogat. Întotdeauna va fi unul mai bogat ca el, deci asta...e prea târziu, am trecut într-a treia. Cred că bogat contra sărac nu e o dezbare productivă. Eu aş vrea un preşedinte care să nu-şi bată joc de mine. Ăsta e criteriul principal. Nu să vină să-mi spună că are şase case din meditaţii" consideră Mircea Badea.

"Nu-ţi bate joc de mine. Nu-s prostul tău. Nu oi fi Einstein, dar chiar prostul tău nu sunt. Aş vrea un preşedinte care să nu se uite în faţa mea şi să-mi dea flegme. Sunt sătul, nu aş vrea să fie un impostor, un ticălos, un jegos moralmente" a continuat realizatorul Antena 3.

Mircea Badea a vorbit şi despre scandalul caselor lui Klaus Iohannis, primarul Sibiului fiind posesor a şase locuinţe, despre care spune că le-a cumpărat cu banii din meditaţii şi chirii.

"Nu există profesor în ţara asta care să nu fie indignat de neamţ, care să nu se simtă insultat de faptul că vine cu mizeria asta. Când am văzut aia cu mătuşa Tamara, am zis că nu poate exista atâta prostie...Eram curios să văd explicaţia lui Iohannis. Zice că a dat meditaţii. Tu de cine îţi baţi joc, neamţule? De mine, nu..." a mai spus Mircea Badea.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a făcut un sumar portret al politicianului contemporan. "Aici avem de-a face cu nesimţire, cu mincinoşi patentaţi, nu cu nebunie. Se întâmplă asta pentru că au avut drumul liber către abuz" a spus Dumitraşcu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close