Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Bilanţul DNA, o glorificare scârboasă care nu are de-a face cu justiţia

Mircea Badea: Bilanţul DNA, o glorificare scârboasă care nu are de-a face cu justiţia

Mircea Badea: Bilanţul DNA, o glorificare scârboasă care nu are de-a face cu justiţia
25 Feb 2015   •   00:38

Mircea Badea a arătat că mai multe afirmaţii făcute de fostul preşedinte Traian Băsescu în interviul pe care l-a dat în această seară ar putea să le dea suficiente motive procurorilor DNA să-l pună sub acuzare.

Potrivit jurnalistului, "Traian Băsescu, în urma interviului din această seară, poate şi trebuie să fie pus sub acuzare".

Mircea Badea a mai vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "În gura presei" şi despre raportul mincinos făcut de Laura Codruţa Kovesi privind bilanţul DNA: "Un spectacol absolut grotesc! Pentru că, ce să vezi, o justiţie care timp de 10 ani a protejat mafia personală a lui Traian Băsescu şi brusc, printr-o revelaţie o redescoperă după ce Băsescu nu mai este la butoane. Asta nu mai este justiţie, este orice altceva, numai justiţie nu".


Cum s-a autodenunţat Băsescu?

Fostul preşedinte recunoaşte protecţia fratelui penal până la apariţia imaginilor.

"Instituţiile statului asigură securitatea preşedintelui, demnitarilor, cum a fost posibil să ajungă cu fratele meu în situaţia în care s-a ajuns şi eu să nu ştiu? (...) Aici nu a fost nicio anchetă penală până nu a apărut filmuleţul", a spus Băsescu.

Vă reamintim că postul nostru de televiziune a difuzat imaginile cu Mircea Băsescu când vindea libertate.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close